Onze merken

Mephisto

'De gemakkelijkste schoenen ter wereld maken' was de droom van stichter Martin Michaeli. In 1965 vestigt hij zich in Sarrebourg, Frankrijk en in een mum van tijd verovert Mephisto Europa en de rest van de wereld. 

Mephisto mag dan wel zijn schoenen verkopen over de hele wereld, de productie ervan blijft tot op heden binnen Europa. Een kwaliteitsgarantie waar we trots op zijn. 

Mephisto Originals

Mephisto's Originals zijn sinds de jaren 70 net zo origineel als de persoonlijkheden die ze dragen.
Elke Originals ademt een stuk geschiedenis.
Elke naad is vakwerk.

De Originals worden nog altijd steek voor steek en lederdeel voor lederdeel met de hand gemaakt. Door het ambachtelijk vervaardigde bovenwerk te verbinden met de ultra-robuuste zool ontstaat een unieke schoen.

Allrounder

 De  Allrounder-collectie garandeert naast een modern design en sportieve uitstraling ook een uitzonderlijk loopcomfort en een perfecte pasvorm. Schoenen waarop je kan vertrouwen, altijd en overal! Een robuuste profielzool, een veter of velcro-sluiting die je makkelijk kan aanpassen, uitmuntende schokdemping en een stevige voetsteun, maken van ALLROUNDER de ideale schoenen voor uw actieve vrijetijdsbesteding.

Mobils

De MOBILS-schoenen en sandalen zijn het resultaat van continue ontwikkeling en zoektocht naar de perfecte schoen voor natuurlijk en gezond lopen. Elke schoen en sandaal combineert zacht en moeiteloos loopplezier met moderne materialen en kleuren.

Nature is Future

Nature is future is geboren uit de overtuiging om een duurzame schoen te creëren die ook comfortabel is. Een schoen die inspeelt op de milieuproblematiek van onze tijd en aansluit bij de verwachtingen van een nieuwe generatie, die meer dan ooit klaar is voor verandering. 

Sano

De unieke zoolconstructie en de innoverende technologie van de SANO-schoenen garanderen vanaf de eerste stap een optimale, natuurlijke manier van lopen. Het geheim zit hem in de unieke zoolconstructie die je stap na stapt helpt bij het afrollen van de voet.