Mobils

Een hemels comfortabel loopwonder
Pijnlijke voeten? Nooit meer!

mobils logo small

De MOBILS-schoenen en sandalen zijn het resultaat van continue ontwikkeling en zoektocht naar de perfecte schoen voor natuurlijk en gezond lopen. Elke schoen en sandaal combineert zacht en moeiteloos loopplezier met moderne materialen en kleuren.    

Onze extreem comfortabele modellen worden in samenwerking met orthopedisten en podologen ontwikkeld. Dit resulteert in een verfijnde en functionele schoen met een onvergelijkbare pasvorm van de beste kwaliteit.

Bekijk de dames artikelen Bekijk de heren artikelen

Bekijk de folder

De 4 comfort argumenten

uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Draag je steunzolen? We've got you! 
Het anatomisch voorgevormde voetbed kan je makkelijk uit je favoriete MOBILS schoen/sandaal nemen en vervangen door je eigen steunzool. 
 

soft-air technologie

Soft-Air technologie

De gekende SOFT-AIR technologie van Mephisto kan je uiteraard ook terugvinden bij de Mobils collectie. Deze is zowel aanwezig in de tussenzool als in het uitneembaar voetbed. Draag je dus een eigen steunzool? Ook dan kan je nog steeds genieten van de SOFT-AIR technologie. De elastische en superzachte SOFT-AIR-tussenzool vermindert schokken tot een absoluut minimum. Dit beschermt de voeten, ontlast de gewrichten en zorgt voor een gezond voetklimaat.
 

comfortbreedte

Comfortbreedte

Het moet maar eens afgelopen zijn met knellende schoenen! Alle MOBILS ERGONOMIC schoenen hebben een extra brede pasvorm en bieden daarmee meer plaats voor uw voorvoet. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een onvergelijkbaar draagcomfort.
 

zachte vulling

Zachte vulling rondom

Een van de bijzondere kenmerken van alle MOBILS-schoenen is de zachte en comfortabele vulling rondom. Deze zachte opvulling tussen de voering en het natuurlijk zachte leder zorgt voor een uniek draagcomfort en voorkomt knel - en drukpunten. Ideaal voor mensen met bepaalde voetproblemen zoals hamertenen en hallux valgus.