Mephisto

Maximaal draagcomfort
en traditioneel vakmanschap

Mephisto logo small

'De gemakkelijkste schoenen ter wereld maken' was de droom van stichter Martin Michaeli. In 1965 vestigt hij zich in Sarrebourg, Frankrijk en in een mum van tijd verovert Mephisto Europa en de rest van de wereld. Mephisto mag dan wel zijn schoenen verkopen over de hele wereld, de productie ervan blijft tot op heden binnen Europa. Een kwaliteitsgarantie waar we trots op zijn.         

Kwaliteit, comfort, design en vakmanschap vormen de 4 pijlers van deze artisanale en met de hand vervaardigde schoenenproductie. De gebruikte materialen zijn met zorg gekozen en worden verwerkt met kennis en respect voor het vak. Mephisto-schoenen worden gekenmerkt door een ongeëvenaard loopcomfort en de hoogste kwaliteit. De unieke en handgemaakte modellen combineren een modern design en een optimale pasvorm. Mephisto-schoenen passen zich perfect aan de voet aan. 

Bekijk de dames artikelen Bekijk de heren artikelen

Bekijk de folder

De schoen-technologie van Mephisto

De innovatieve SOFT-AIR Technologie is het geheim van het buitengewone comfort in alle MEPHISTO-schoenen: de flexibele, duurzaam-elastische en extreem zachte SOFT-AIR-tussenzool vermindert harde schokken tot een absoluut minimum. Daardoor worden gewrichten, tussenwervelschijven en de wervelkolom beschermd. U loopt als op een fluweelzacht tapijt en voelt zich zelfs na vele uren nog steeds fit en vol energie. Vermoeide voeten behoren daarmee tot het verleden!

  1. Gepolsterde voetrand voor extra ondersteuning en zacht gevoel
  2. Uitneembare Soft-Air latex binnenzool
  3. Soft-Air Latex tussenzool 
  4. Schokabsorberende lamellen die de schokken tot het minimum beperken
  5. Robuuste loopzool met schokabsorberend element in de hiel 

     
De schoen-technologie van Mephisto
Gezond voetklimaat

Fluweelzacht lopen

Het grootste deel van de dag verstoppen we onze voeten in schoenen. Dit zorgt bij veel mensen voor verhoogde transpiratie en heeft vaak vervelende bijwerkingen tot gevolg. De SOFT-AIR TECHNOLOGIE zorgt in combinatie met het echte, natuurlijke leder voor een gezond en aangenaam voetklimaat!