Nature is Future

Het nieuwe sneakermerk
dat 100% handgemaakt wordt in Europa

nature is future logo small

Nature is future is geboren uit de overtuiging om een duurzame schoen te creëren die ook comfortabel is. Een schoen die inspeelt op de milieuproblematiek van onze tijd en aansluit bij de verwachtingen van een nieuwe generatie, die meer dan ooit klaar is voor verandering.    

Er wordt gebruik gemaakt van de beste Europese gerecycleerde en recycleerbare materialen. Het design is geïnspireerd door de natuur waardoor elegantie en comfort centraal staan. Door hoogwaardige materialen te combineren ontstond er een sneaker waarbij flexibiliteit en robuustheid hand in hand gaan.    

Om de schoenen een nog langere levensduur te geven werd er een exclusief procedé ontwikkeld om de gedragen schoenen te kunnen herzolen.  Wanneer je bovenwerk nog in goede staat is sturen we de schoenen naar de fabriek waar ze zolen, veters, veteroogjes en  de stiksels vervangen. Je krijgt dus bijna een volledig nieuwe schoen terug! 

Bekijk de dames artikelen Bekijk de heren artikelen

100% handgemaakt in Europa

Ontworpen in Frankrijk en gefabriceerd in de beste werkplaatsen in Europa. De sneakers van Nature is Future worden ontwikkeld en gefabriceerd in de schoenfabrieken in Sarrebourg in Frankrijk en in Viana do Castelo in Portugal. Dit laat ze toe om via deze korte keten beroep te doen op de ervaring en kennis van de beste vakmensen. Ook wordt op deze manier het transport tot een minimum beperkt. 

100% transparantie

Om de fabricage van deze duurzame sneakers mogelijk te maken, zijn transparantie en traceerbaarheid van de materialen de kern van het proces. Zelfs de oorsprong van de veteroogjes kan worden nagegaan. 

100% vegan

De modellen Wing en Onyx zijn volledig vegan en hier zijn we zeer trots op!
 

Zorg goed voor jezelf en doe goed voor de natuur!
Maak van elke stap die je zet een positieve voetafdruk voor de planeet.