Goodyear

goodyear collection 1
goodyear collection 2
goodyear collection 3

Onze Goodyear collectie is:

Trendy en tijdloos: 
Stijlvolle looks voor dames en heren

Lange tijd hebben enkel onze heren kunnen genieten van het comfort van de Goodyear welted maakwijze. Hier komt nu weer verandering in. Ook voor onze dames zijn er twee stijlvolle en tijdloze modellen in verschillende kleuren. 

Sue zwart dames Goodyear
Goodyear welted maakwijze in de Mephisto fabriek

Vakmanschap uit Frankrijk en Portugal: met passie handgemaakt

Net zoals onze andere schoenen worden deze schoenen handgemaakt in Frankrijk en Portugal. De bakermat van Mephisto en vooral ook huis van vele ambachtslieden met jaren ervaring in het maken van deze schoenen.

De goodyear maakwijze is een bijzonder arbeidsintensief proces. Bij een fabrieksbezoek is het dan ook steeds een van de meest indrukwekkende haltes. Vakmanschap, passie en heel veel precisie maken deze schoenen tot wat ze zijn.

Duurzaamheid in elke steek: Dubbel doorgenaaid voor langdurig plezier

Deze modellen stralen niet enkel elegantie en verfijning uit. Met hun traditionele ambachtelijke constructie bieden ze een ongeëvenaarde duurzaamheid en mogelijkheid tot verzoling, waardoor ze een investering voor het leven zijn. 

Wanneer je het bovenwerk regelmatig en goed onderhoudt zodat het leder in goede staat blijft, kunnen ze opnieuw verzoold worden wanneer dit nodig is. Zo kan je schoen verschillende rondjes meegaan zonder dat je aan comfort moet inboeten. 

Max Chestnut heren collectie Goodyear
ec-5143398_1

Comfort vanaf dag één: Soft-Air technologie voor het perfecte loopcomfort

Een standaard Goodyear schoen vereist een wat dikker leder en moet dan ook meestal even ingelopen worden voor dat hij perfect naar je voet is gevormd en comfortabel zit. Dankzij de Mephisto Soft-Air technologie is dit niet nodig.