Onderhoudsproducten
Collonil
Niet enkel gladleder maar ook nubuck en suède moeten een goede voeding krijgen. Dit product zorgt ervoor dat je materiaal soepel en gevoed blijft. Al onze nubuck en suède schoenen zijn gekleurd op een mens en milieuvriendelijke manier. Dit houdt echter wel in dat ze wat extra verzorging nodig hebben om de kleur te behouden. De Suede nubuck liquid geeft je materiaal telkens terug wat kleur en houdt deze langer fris. Gebruik Borstel eerst je schoenen/sandalen proper met je nubuck/suède borsteltje zodat het vuil verwijderd wordt. Dep ze nadien helemaal in met dit product en laat ze volledig drogen vooraleer ze nogmaals op te borstelen. Vergeet je schoenen/sandalen niet opnieuw in te spuiten met een berschermende spray.
52115
9,00In stock

Eigenschappen

Merk
Collonil
Kleur
Taupe
Verpakking
Flacon Met Spons
Inhoud
100 Ml
Niet enkel gladleder maar ook nubuck en suède moeten een goede voeding krijgen. Dit product zorgt ervoor dat je materiaal soepel en gevoed blijft.

Al onze nubuck en suède schoenen zijn gekleurd op een mens en milieuvriendelijke manier. Dit houdt echter wel in dat ze wat extra verzorging nodig hebben om de kleur te behouden. De Suede nubuck liquid geeft je materiaal telkens terug wat kleur en houdt deze langer fris.

Gebruik
Borstel eerst je schoenen/sandalen proper met je nubuck/suède borsteltje zodat het vuil verwijderd wordt. Dep ze nadien helemaal in met dit product en laat ze volledig drogen vooraleer ze nogmaals op te borstelen. Vergeet je schoenen/sandalen niet opnieuw in te spuiten met een berschermende spray.

Jawel, je leest het goed. Bij elke aankoop krijg je een mooie klantenkorting*. Je spaart telkens 5% van jouw aankoopbedrag, zowel online als offline. Dit tegoed houden we bij op jouw digitale klantenkaart. Bij een volgende aankoop kan je deze som in mindering brengen.

* Deze klantenkorting is niet geldig op afgeprijsde artikels, bij aankoop van geschenkbonnen, onderhoudsproducten en zolen. De korting is eveneens niet cumuleerbaar met andere kortingen, is niet in te ruilen tegen geld. Er is ook geen teruggave in geld of tegoedbon mogelijk.

Niet tevreden van je bestelling? 
Wij aanvaarden terugzendingen binnen de 14 kalenderdagen na levering.

Mail naar retour@mephisto-schoenen.be of bel naar 0472/70.20.73 om uw retourzending aan de melden.
Indien u in onze winkels omruilt is dit volledig gratis, een retour opsturen kan ook op eigen kosten.

Opgelet: lees eerst onze voorwaarden voor terugzendingen.

Woon je in België?
Dan leveren we je producten gratis bij een bestelling vanaf 75 euro. 

Voor bestellingen met een leveringsadres in Nederland rekenen we 6,50 euro verzendingskosten aan. 
Voor bestellingen met een leveringsadres in Frankrijk, Luxemburg en Duitsland rekenen we 10 euro verzendingskosten aan.

Lees meer over onze leveringsdienst.

Online betalen kan met Visa, Mastercard, Mister Cash/Bancontact, Maestro.

Om de veiligheid van uw online transacties te verzekeren, werken we samen met KBC-Paypage. 
Alle online betalingen worden verwerkt via hun beveiligd systeem, waarmee uw bankgegevens steeds versleuteld worden bij verzending over het internet. Verlies of diefstal van uw identiteits- of kredietkaartgegevens wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Lees meer

Heb je hulp nodig bij het maken van je bestelling?

Bel 0472 70 20 73 of mail naar contact@mephisto-schoenen.be
Wij helpen je graag verder!

Lees zeker ook de veelgestelde vragen in onze online klantenservice.