Zo krijg je je sneakers weer helemaal proper!

Kunnen jouw sneakers na een ganse zomer dragen ook wel eens een grondige reinigingsbeurt gebruiken?
Met deze simpele tips en producten worden ze weer helemaal brand new

Haal je veters uit je schoenen, ook deze verdienen een opfrisbeurt. Stop ze in een wasnetje en laat ze meedraaien met je witte of gekleurde was. Eventueel kan je hardnekkige vlekken eerst voorbehandelen met een vlekkenverwijderaar. 

Voor je lederen schoenen is de wasmachine zeker géén goed idee! Hoe dan wel je schoenen te reinigen

Met onze Clean & Care  kan je zowel schoenen in leder, nubuck en suède een grondige reiniging geven. Vaak bestaan sneakers uit verschillende materialen, dit is dus het ideale product. Naast een grondige reiniging geeft dus product ook al wat voeding aan je schoenen. 

Borstel na het gebruik van de Clean & Care nubuck en suède delen van je schoen even op met een combi borstel. 

Na het reinigen van je schoenen is het zeer belangrijk om ze opnieuw te voeden.

Leder: schoensmeer; kleurloos of gekleurd
Vetleder: Schoensmeer voor vetleder
Nubuck of suède: Suede nubuck liquid 

We zijn er bijna! 
Tot slot is het zeer belangrijk om je schoenen opnieuw te beschermen met de Carbon Pro spray. Deze zorgt ervoor dat ze water- en vuilafstotend zijn, maar wel blijven ademen!

Enkele tips bij het gebruik van deze spray: gebruik hem om de 30 dagen, vanop 30cm afstand en wacht 30 minuten vooraleer de spray goed ingewerkt is om je schoenen aan te doen. 

Wissel regelmatig van schoenen! Dit is niet alleen beter voor je voeten maar ook je schoenen zullen je dankbaar zijn. Probeer je schoenen nooit twee dagen achter elkaar te dragen. Op deze manier hebben ze voldoende tijd om volledig te verluchten voor je volgende draagbeurt.