Actie - Hou je sneakers wit

Je begint steeds met het verwijderen van grof zand of vuil met een zachte schoenborstel. Vervolgens is onze clean and care lederreiniger het ideale product om eventuele vlekken te verwijderen uit je bovenleer. Je brengt het product aan op het bijgeleverde sponsje en wrijft je schoenen volledig is. Neem overtollige schuim weg met een vochtige doek en laat de schoen volledig opdrogen. Doe dit nooit bij een warmtebron om uitdroging van het leer te vermijden!

Vergeet ook zeker je veters niet in de wasmachine te wassen voor een optimaal resultaat! 

De witte zolen van een sneaker zijn altijd een moeilijk punt. Maar voor alles zijn er oplossingen! Een speciaal gommetje voor witte zolen brengt de oorspronkelijke kleur terug vanonder het vuil. Ook tandpasta en azijn zijn enkele keukenmiddeltjes die hiervoor gebruikt kunnen worden. Let dan wel op dat je het leder niet te fel raakt. 

Na reinigen komt voeden. Gebruik hiervoor een kleurloze schoensmeer en blijf weg van producten die bijkleuren. Een schoensmeer is voedend en geeft het leer zijn soepelheid en glans terug. Smeer de schoenen volledig in met sponsje op de dop en wrijf het nadien mooi uit met een schoenborstel.

Afsluiten doe je steeds met een beschermende spray voor vocht en vuil. Deze spray zorgt dat vuil en vocht niet in het leder kan dringen en vergemakkelijkt dan ook het poetsen. Deze beschermende laag verdwijnt ook weer met het dragen dus spuit je schoen om de drie weken opnieuw in!