Een bestelling plaatsen

Al de producten op onze website kan u online aankopen en betalen via de beveiligde site van KBC Paypage met bancontact, mastercard, visa en bankoverschrijving.

Stappenplan online aankoop:
a. Kies het gewenste product in de juiste maat.
b. Klik op “Plaats in winkelwagen” U krijgt nu een overzicht van uw bestelling, hier kan u eventueel nog het aantal aanpassen of een artikel volledig verwijderen. 
c. Klik op “naar de kassa” om verder af te rekenen.
d. In stap 2 ‘persoonlijke informatie’ krijgt u de keuze om aan te melden, een nieuw profiel aan te maken of af te rekenen als gast. 
e. Vervolgens vult u de nodige gegevens in of controleert u de ingevulde gegevens. In deze stap kan u eventueel een opmerking aan de bestelling toevoegen. Hier gaat u ook akkoord met de algemene voorwaarden. 
f. Bij stap 3 kan u de gewenste leveringsmethode kiezen. 
g. U komt nu op de betaalpagina terecht waar u nog een laatste maal een overzicht krijgt van uw bestelling en kan u eventueel een cadeaubon of waardebon code invullen. Is alles correct? Dan kan u nu klikken op “ga door met betaling”
h. U wordt nu automatisch doorverbonden naar de betaalpagina van KBC.
i. Na de betaling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. 

Van zodra wij uw bestelling ontvangen zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwerken en naar het opgegeven leveringsadres versturen.

Opmerking: Wanneer de door u bestelde producten, op hetzelfde moment in de winkel worden verkocht, krijgt de verkoop in de winkel voorrang. In dit geval storten wij het betaalde bedrag zo snel mogelijk terug op uw rekening. Pas wanneer u een bevestigingsmail van verzending heeft ontvangen, zijn de schoenen definitief van u.