Onze merken

Mephisto

Mephisto

De gemakkelijkste schoenen ter wereld maken' was de droom van stichter Martin Michaeli. In 1965 vestigt hij zich in Sarrebourg, Frankrijk en in een mum van tijd verovert Mephisto Europa en de rest van de wereld. Mephisto mag dan wel zijn schoenen verkopen over de hele wereld, de productie ervan blijft tot op heden binnen Europa. Een kwaliteitsgarantie waar we trots op zijn.

Allrounder

Allrounder

Op alles voorbereid. Schoenen voor de stad, vrije tijd en stevig wandelen. De eigentijdse Allrounder-collectie garandeert naast een modern design en sportieve uitstraling ook een uitzonderlijk loopcomfort en een perfecte pasvorm. Schoenen, waarop u kunt vertrouwen, altijd en overal! Een robuuste profielzool, een aanpasbare klittenbandsluiting of veter, actieve schokdemping en een stevige voetsteun, maken van ALLROUNDER de ideale schoenen voor uw actieve vrijetijdsbesteding.

Mobils

Mobils

EEN HEMELS COMFORTABEL LOOPWONDER - De MOBILS-schoenen en sandalen zijn het resultaat van continue ontwikkeling, op zoek naar de perfecte schoen voor natuurlijk en gezond lopen. Elke schoen en sandaal combineert zacht en moeiteloos loopplezier met moderne materialen en kleuren.

Sano

Sano

Vitaliteit en welzijn, stap na stap - De unieke zoolconstructie en de innoverende technologie van de SANO-schoenen garanderen vanaf de eerste stap een optimale, natuurlijke manier van lopen. Het geheim zit hem in de unieke zoolconstructie. Het MULTI-VIBRATION SYSTEEM vooraan en de POWER STIMULATOR in de hiel bevorderen de natuurlijke afrolbeweging van de voet en beperken schokken tot een minimum.

Originals

Originals

Mephisto Originals. Eenvoudig. Fenomenaal. Mephisto's Originals zijn sinds de jaren 70 net zo origineel als de persoonlijkheden die ze dragen. Elke Originals ademt een stuk geschiedenis. Elke naad is vakwerk. De Originals worden nog altijd steek voor steek en leerdeel voor leerdeel met de hand gemaakt. Door het ambachtelijk vervaardigde bovenwerk te verbinden met de ultra-robuuste zool ontstaat een unieke schoen.

Nature Is Future

Nature Is Future

De Nature is Future collectie staat voor een verantwoorde omgang met mens en milieu. Het sluit daarmee volledig aan op een groene levensstijl.