Nature is future
Het nieuwe sneakermerk dat 100% handgemaakt wordt in Europa.

Nature is future is geboren uit onze overtuiging om een duurzame schoen te creeren die ook comfortabel is. Een schoen die inspeelt op de milieuproblematiek van onze tijd en aansluit bij de verwachtingen van een nieuwe generatie, die meer dan ooit klaar is voor verandering. 

Nature is Future heeft beslist het merk van de verandering te zijn. 

Op zoek naar oplossingen voor een ecologische schoen, maken we gebruik van de beste Europese gerecycleerde en recycleerbare materialen. Qua design hebben we niets toegegeven op gebied van elegantie en comfort en hebben we ons laten inspireren door de natuur. We zijn de uitdaging aangegaan om hoogwaardige materialen te combineren in een sneaker om dit echte eco-comfort te bieden waarbij flexibiliteit en robuustheid hand in hand gaan. 


 

We maken geen enkel compromis over de kwaliteit, het comfort en de stijl. Voor ons staat het design in dienst van de duurzaamheid: alles wat wij gebruiken dient om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. En we hebben trouwens een exclusief procedé ontwikkeld waarmee we versleten schoenen kunnen verzolen.

Eco-ontworpen in Frankrijk en gefabriceerd in de beste werkplaatsen in Europa. De sneakers van Nature is Future worden ontwikkeld en gefabriceerd in onze schoenfabrieken in Sarrebourg in Frankrijk en in Viana do Castelo in Portugal. Dit laat ons toe om via deze korte keten beroep te doen op de ervaring en kennis van de beste vakmensen. Ook wordt op deze manier het transport tot een minimum beperkt. 

Om de fabricage van de meest duurzame sneakers mogelijk te maken, die planeet en mens respecteren, zijn transparantie en traceerbaarheid van onze materialen de kern van ons proces. Zelfs de oorsprong van de veteroogjes kan worden nagegaan. 


Zorg goed voor jezelf en doe goed voor de natuur!
Maak van elke stap die je zet een positieve voetafdruk voor de planeet. 

 

 

 

Producten van Nature Is Future