EEN HEMELS COMFORTABEL LOOPWONDER
pijnlijke voeten? Nooit meer! 

De MOBILS-schoenen en sandalen zijn het resultaat van continue ontwikkeling, op zoek naar de perfecte schoen voor natuurlijk en gezond lopen. Elke schoen en sandaal combineert zacht en moeiteloos loopplezier met moderne materialen en kleuren.

Onze extreem comfortabele modellen worden in samenwerking met orthopedisten en podologen ontwikkeld. Dit resulteert in een verfijnde en functionele schoen met een onvergelijkbare pasvorm van de beste kwaliteit.

De 4 comfort argumenten

Een van de bijzondere kenmerken van alle MOBILS-schoenen is de zachte en comfortabele vulling rondom. Deze zachte opvulling tussen de voering en het natuurlijk zachte leder zorgt voor een uniek draagcomfort en voorkomt knel - en drukpunten.

Vermoeide voeten behoren dankzij de SOFT-AIR Technologie van MOBILS tot het verleden. De elastische en superzachte SOFT-AIR-tussenzool vermindert schokken tot een absoluut minimum. Dit beschermt de voeten, ontlast de gewrichten en zorgt voor een gezond voetklimaat. 

Het moet maar eens afgelopen zijn met knellende schoenen! Alle MOBILS ERGONOMIC schoenen hebben een extra breed model en bieden daarmee meer plaats voor uw voorvoet. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een onvergelijkbaar draagcomfort.

Het anatomisch gevormde, uitneembaar voetbed ondersteunt bij elke stap de natuurlijke beweging van de voet. Bovendien worden harde schokken aanzienlijk verminderd. Elke MOBILS-schoen of sandaal garandeert natuurlijk zacht en moeiteloos loopplezier. U kan het uitneembaar voetbed vanzelfsprekend ook ruilen met uw eigen steunzool.

Producten van Mobils