Zondag 1 april, Paasspeurtocht en shoppen in Gent
di, mrt 27th 2018, 20:26

Zondag 1 april, Paasspeurtocht en shoppen in Gent

Zondag 1 april is het weer zover, shoppen op zondag. Deze keer is het wel een heel speciale editie want het is Pasen. Voor de allerkleinsten organiseert Puur Gent een super leuke paasspeurtocht doorheen de stad met op het einde een leuke chocolade verrassing! De (groot)ouders kunnen tijdens deze speurtocht gerust eens binnenspringen bij ons voor een paar leuke en comfortabele schoenen. We zijn geopend van 13u - 17u in Gent, in Oostende zijn we uiteraard ook de ganse dag open!
Lees meer
Shoppen op zondag in Gent
do, mrt 1st 2018, 20:21

Shoppen op zondag in Gent

Wij zijn helemaal klaar voor een gezellige shopzondag in Gent! We zwaaien onze deuren open van 13u tot 17u en verwelkomen jullie allemaal met open armen. In Oostende zijn we uiteraard zoals elke zondag geopend van 10u tot 18u.
Lees meer
Bescherm je schoenen tegen vocht en vuil!
wo, feb 28th 2018, 09:25

Bescherm je schoenen tegen vocht en vuil!

Onze winkel staat volledig in het teken van de zomer maar jammer genoeg wilt het weer momenteel nog niet mee. Vergeet dus zeker ook niet in deze periode je schoenen nog goed te beschermen tegen vocht en vuil!
Lees meer
100% Puur natuur
wo, feb 28th 2018, 09:22

100% Puur natuur

Het duurzame aspect van onze schoenen is zeer belangrijk en we zijn dan ook steeds nieuwsgierig naar de verschillende grondstoffen die Mephisto gebruikt en vooral naar hun herkomst. Kurk is, naast leder, één van de belangrijkste grondstoffen voor onze collectie. In Portugal zagen we waar deze kurk vandaan komt en hoe deze verwerkt wordt tot een kurkvoetbed.
Lees meer